slide-2.png

God verlost Nieke P acuut van ondraaglijke kies-/kaakpijn

18. 08. 06
posted by: Super User
Hits: 386

Augustus 2018

Redactie: Nieke (33 jaar, getrouwd en moeder van 2 zoontjes) stuurt ons  in maart een mail. Ze valt gelijk met de deur in huis:   

Nienke “Beste mensen, graag vraag ik om een gebed omdat ik zo graag van mijn pijn af wil komen. Het gaat om pijn aan de linkerkant van mijn kaak richting oor. Ik heb ook last van een carpale tunnel syndroom. s’ Nachts word ik wakker met pijnlijke middelvinger/ring en opgezette duim wijsvinger. Het gekke is dat ik daar overdags geen last van heb. Maar die pijn is niks bij zulke kies/kaakpijn. Ik ben erg dankbaar en gelukkig mijn fijne gezin. Dus zou ik graag weer willen genieten.”

Redactie: Het is al de derde keer dat Nieke gebukt gaat onder dezelfde kies/kaakpijn. Twee jaar geleden kreeg ze een wortelkanaalbehandeling. De pijn werd niet minder, alleen maar erger, dat maar liefst vijf weken lang duurde. Vorig jaar dacht de tandarts dat het aan de kaakspieren zou kunnen liggen. Ze werd doorverwezen naar een orofaciaal fysiotherapeut.  De massages hielpen toen wel, maar nu wordt de pijn alleen maar heftiger. De tandarts kan niet echt een oorzaak vinden, want aan haar tanden is niets te zien. Nienke is radeloos, want de pijn is ondraaglijk. Daarbij krijgt ze ook nog last van het carpaal tunnel syndroom. De arts raad een operatie aan. Om dat te voorkomen pakt Nieke elke behandeling aan: fysiotherapie, osteopatie, triggerpointtherapie en reiki, maar zonder resultaat. Gebedsgenezing is haar laatste hoop. Op het moment dat ze haar schrijft is de pijn  gestegen tot een ondraaglijke pijnscore van 10., Het is bijna Pazen, ook voor Nienke. 

De volgende dag belt ze ons.  Ze vraagt of ze nog iets moet doen. “Nee, Nienke, jij hoeft niets te doen, want Jezus heeft alles al gedaan voor jou. Dat is wat we met Pasen vieren." Drie maanden later schrijft Nienke ons  ze het heeft ervaren en hoe het met haar gaat. 

Nienke: “Lieve mensen van de gebedsgroep, drie maanden geleden vroeg ik jullie om hulp vanwege mijn hevige kaakpijn. Al gelijk nadat je voor mij bad, voelde ik een onbeschrijfelijk warm gevoel en de pijn zakte af van score 10 naar een 5 en  daarna tot 0. Je zei dat die warmte de aanraking van God is. Ik heb dit ook echt zo ervaren. Nu 3 maanden later heb ik geen kaakpijn meer gehad. Wel ben ik aan mijn hand geopereerd in het begin beetje lastig maar nu gaat dat ook de goede kant op. Ik ben nu ook veel meer per moment gaan genieten en vertrouw veel meer op de goede afloop nu ik weet dat er echt meer is. Dus mensen vertrouw op God dat is een zegen En bedankt lieve mensen van de gebedsgroep voor jullie lieve aandacht. en voor het geschenk uit de hemel.”